maanantai 17. maaliskuuta 2014

Viikkotavoitteet 1Tämä on hieman jännittävä viikko minulle. Kaksi pienkustannettua satukirjaani taidetaan esitellä tällä viikolla kirjastojen ostohankintalistassa. Kirjastojen vaikutusta pienkustanteiden kannattavuuteen ei todellakaan voi korostaa liikaa. Parikymmentä myytyä opusta kun saattaa hyvinkin olla oljenkorsi, jolla tekijät pääsevät nollatulokseen. Omat satukirjani ovat myyneet kohtuullisesti, mutta kuten sanotaan, nälkä kasvaa syödessä.

1. Viikon tavoitteitani luovalla puolella on tosiaan tuoda ryhtiä tähän blogiin, joka on jäänyt pitkään huomiotta. Eli toisin sanoen, minun pitäisi rustailla vähintään kaksi muutakin viestiä blogiin tämän lisäksi.

2. Olli Lönnbergin raapaleblogin innoittamana haluan tämän viikon aikana kirjoittaa raapaleen viikon jokaisena päivänä.

3. Vakiotavoitteeni 7 satusivua viikossa on yhä voimissaan. Nykyinen tekstini lienee tulevan tämän viikon aikana valmiiksi ja uutta aihetta pitäisi jo alkaa etsimään.

4. Jumahtanut sarjakuvakäsikirjoitukseni pitäisi saada potkaistua liikkeelle jälleen. Jo yksikin sivu siihen olisi hyvä suoritus, sillä se on ollut varmaankin kuukauden vailla etenemistä.

5. Kirjoituskilpailuihin pitäisi valmistautua etsimällä aihetta. Finnconin kilpailu vaikutti kiinnostavalta ja viime osallistumisesta on aikaa.

6. Kirjoitusopasta päivittäin eteenpäin parin luvun verran. Tällä hetkellä minulla on kesken The Complete Handbook of Novel Writing.   Joka on osoittautunut ihan hyväksi ostokseksi. Kirja sisältää niin hyviä näkökulmia kirjoitustyöstä kuin myös toimii innoitteena. Toki osa kirjan käsittelemistä asioista eivät kosketa minua (kuten kristillisen kirjallisuuden kirjoittaminen) tai on suomessa toisin (kuten agenttiasiat), mutta mielenkiintoista luettavaa pääsääntöisesti. 

Näyttää vaatimattomalta, mutta näillä mennään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti