maanantai 17. maaliskuuta 2014

Blogin jäsentelysuunnitelmia


Kanssabloggaajien innoittamana yritän alkaa jäsentelemään blogiini tekemää sisältöä ja säännöllistää bloggauksia. Tämä ei kuitenkaan tapahdu silmänräpäyksessä, sillä olen hidas muuttamaan tapojani. Alustavasti olen miettinyt, että näin maanantaisin kirjoittaisin viikon tavoitteistani ja siitä miten edelliset tavoitteet täyttyivät.

Keskiviikkona yritän esitellä joko lauta- tai tietokonepeliä lyhyesti ja ytimekkäästi. Kamalan syvällisiin analyyseihin en lähde ihan jo siksi, että aikani on kovin rajoittunutta. Pääasiassa tämä toimii itselleni kannustimena etsiä ja kokeilla uusia pelejä.

Perjantaisin yritän läiskästä irti jotain televisioviihteen maailmasta. Oli tämä sitten pikakelausarvosteluja leffoista tai lyhyitä esittelyjä sarjoista.

Kirja-arvostelujen yhteenveto tulee varmaan kuten tähänkin asti kerran kuussa. Niiden erittely ei sinällään ole hedelmällistä. Tavallaan voisin tehdä pikakelausarvostelujen tyyppisiä arvioita myös muusta lukemastani (mitä edelleen menee todella paljon varsinaisten arvostelujen sivulla), mutta katson ensin miten tämä lähtee käyntiin.   

Lisäksi olen kiinnostunut tietämään teistä lukijani. Kyllä tiedän että teitä ainakin jokunen on, koska kävijälaskuri jatkaa liikkumistaan. Onko mitään mitä haluaisitte minun tekevän? 

2 kommenttia:

  1. Olen aika epäsäännöllinen lukija, mutta aina välillä haahuilen paikalle katsomaan blogiasi. Silloin on lähinnä (positiivinen!) ongelma, että uusia postauksia on niin paljon, etten tiedä, mitä sitä katsoisi... :)

    VastaaPoista
  2. Yhtäkaikki, on kiva että on katsojia. :)

    VastaaPoista