perjantai 20. kesäkuuta 2014

Pikakelausarvosteluja: Vahvaa Draamaa 2

Dallas Buyers Club                                        3/5

Matthew McConaughey esittää aidsia sairastavaa huijaria, jolle sairauden saaminen saa aikaiseksi tilaisuuden kohdata itsensä ja samalla auttaa muita samassa tilanteessa olevia. Voitti kolme oscaria pääosasta, sivuosata ja maskeerauksesta.

Jossain mielessä kovin raskasta, mutta laadukasta katsottavaa.American Hustle                                           3/5
Ammattihuijari Irving Rosenfeld (Christian Bale) on jäänyt kiinni ja joutuu auttamaan FBI:tä näiden yrittäessä saada koukkuun poliittisia vaikuttajia lahjonnan vastaanottamisesta.

Hyviä henkilöhahmoja ja näiden välisiä suhteita.


Silver Linings Playbook                                4/5
Vaimonsa pettämisen todistanut Pat(Bradley Cooper) on vapautunut mielisairaalasta ja koittaa sopeutua takaisin yhteiskuntaan. Lisäväriä tapahtumien kulkuun tuo Jennifer Lawrencen esittämä tyttö, jolla on myöskin omat ongelmansa.

Vahvaa draamaa ja keräsi ilmestyessään Oscareita. Odotin elokuvalta hieman enemmän hehkutukseen nähden, mutta silti pidin. Pääroolien esittäjät esittävät mielenterveydellisiä ongelmiaan enemmän kuin hyvin.

 
Don Jon                                                       3-/5

Joseph Gordon-Levittin ensimmäinen ohjaustyö, jossa päättää itse näytellä pornoriippuvaista miestä ja valitsee tyttöystävä näyttelemään Scarlett Johanssonin. Lähtökohdista voisi murjaista vitsin jos toisenkin.

Pinnan alla kuitenkin piilee ihan ehjä draamaelokuvakin, jota on höystetty huonolla komedialla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti