maanantai 16. kesäkuuta 2014

Kuulumiset

Viimeinen viikko on ollut todella rento. Erinäisistä syistä vapaa-aikaa onkin tullut tavanomaista enemmän. Nurinkurisesti en kuitenkaan ole saanut aikaiseksi lähellekään samaa määrää asioita kuin silloin kun aikani on kortilla. Jalkapallo, Dreamhack ja LCS kaikki lohkaisseet osuutensa vapaa-ajasta.

Kirjoituspuolella minulla on valmistumassa seuraava sadun käsikirjoitus ja puolitiessä on sarjakuva, jonka epäilen kyllä päätyvän loppuiäkseen pöytälaatikonpohjalle. 

Viihdettä kulutin: 

Pelasin Dragon Age kakkosen lävitse. Pääsin siihen mukavasti sisään ja pystyin katsomaan sen heikkouksia sormien lävitse. Viihdyin.

Audiobook rintamalla kuuntelin kaksi lyhyttä b-luokan zombiekirjaa:

Michael Whetzel: The Pied Piper of the Undead

Deadlocked (Deadlocked #1) by A.R. Wise (Goodreads Author)

Kummastakaan ei kamalasti sanottavaa. C-luokan zombiekirjoja, jotka eivät tuo mitään uutta genreen. Ihan kiva tuotannolliselta kantilta katsottuna, mutta sitä suurempaa sisältöä saa etsiä. Toimivat kuitenkin näin lenkkikuunneltavana.

Scott Lynchin Republic of Thieves tuli myöskin audiobookkina päätökseen. Se oli minulle kova pettymys. Ensimmäisestä osasta pidin, toinen jätti vielä sitäkin paremmat mietteet. Niiden perään kolmas osa, joka oli varsin kaavamainen ja valju.
 
Sarjakuvia on arvosteltavien lisäksi kulunut kohtuullisesti:

Palasin vuosien jälkeen suosikkisarjakuvani Order of the stick -websarjakuvan pariin. Aikanaan jätin sarjan, kun olin siinä ajantasalla. Se vinoilee oivasti vanhoille D&D klisheille.

Sukelsin myös syvemmälle Dragon Agen maailmaan ja otin sieltä luettavakseni Orson Scott Cardin kirjoittamia sarjakuvia. Oheistuote-roolipelifantasiaahan nuo, mutta ei sentään kurjinta sellaista.

Kirjana tuli luettua Sergei Lukjanenkon Hämärän Partio, josta arvio tulossa lähipäivinä Risingiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti