perjantai 13. kesäkuuta 2014

Anime: Baccano!Baccano on Duraran tekijöiden aikaisempi sarja, ja näiden kahden sanotaan jakavan saman maailman. vaikka tätä on varsin vaikea nähdä, sillä niin aikakausi kuin teemakin on kovin erilainen. Ainoan yhtymäkohdan minkä minä sarjojen välille keksin oli, että kaksi Baccanon hahmoista taitaa vilahtaa Durarassa. Kirjaimellisesti vilahtaa, eli ruutuaikaa muutaman sekunnin verran.

Sarjan rakentuu hyvin samalla tapaa kuin Durara. Valtava joukko hahmoja sijoittuu samaan kaupunkiin ja näiden välisistä konflikteista syntyy sarjan juoni. hahmot edustavat kliseisesti varsin erilaisia ihmistyypeistä hyväntahtoisista tolloista nerokkaisiin pahansuopiin.

Sarjan taustalla on tarina alkemisteista, jotka ovat ikuisen elämän jäljillä. Näiden kehittämä eliksiiri joutuu kuitenkin hakoteille ja aiheuttaa aikamoisen ongelmaketjun.

Kaiken kaikkiaan sarja on Duraran tapaan varsin viatonta viihdettä. Juoni ei ole kovinkaan kummoinen, mutta tuotannolliset tekijät: piirrosjälki, ääninäyttelijät ja sarjan yleisilme on viihdyttävä. Sarjaboksin hinta on 24 puntaa, joka on minusta ihan kohtuullinen summa 16 jaksosta.


Sarjasta lisää sarjan wikipediassa.


Arvosana: 2+/5
Kevyt ja helposti lähestyttävä sarja.     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti