keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

One-shot sarjakuvien arvosteluja 1: ZombejaZombie aihepiiriä käsitteleviä tuotoksia tuntuu tulevan kuin sieniä sateella. Valtaosa näistä on muutenkin maultaan kuin sieniä: ne saa alas vaan suuren viinimäärän kanssa. Ohessa lyhyt listaus muutamasta mitä olen alkuvuodesta lukenut. Ensimmäinen listaus sisältää one-shot lehtiä, joilla tarkoitan tarinakokonaisuuksia jotka käsittävät alle 8 lehteä.


4 "lehteä" Arvosana  2/5

Aikanaan Left4Dead-pelin markkinointitempaukseksi tehty neliosainen web-comic. Yllättävästi ei niin toivoton kuin olisi voinut odottaa. Juonen kaari on ehjä, piirrosjälki suht laadukasta ja hahmot ok. Olisin lukenut pitempäänkin.

+Toimiva paketti
+Ilmainen
-Oheistuote, vaikka hahmojen taustan tietäminen ei oikeastaan olekaan tarpeellista, on se silti suotavaa.


4 lehteä. Arvosana 0+/5

-Olematon juoni
-Ei yhtä ainutta positiivista muistikuvaa koko lehdestä.


3 lehteä. Arvosana 0+/5

-Olematon juoni & lyhyt
-Graafinen ulkoasu on tosi kökköä. Piirrosjälki ei miellytä ja lisäksi luettavuuskin kärsii, kun paikoitellen mustaa tekstiä mustalla pohjalla tai valkoista valkoisella.


The Crazies
4 lehteä. Arvosana 0+/5    

-Oheistuote, joka on siinä määrin riippuvainen elokuvastaan, ettei ilman sitä näkemättä saa oikein mitään irti sarjakuvasta. Elokuvaa pitää tämän lisäksi vielä selkeästi fanittaa, koska minä elokuvan nähneenäkään en saanut näistä oikein mitään irti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti