lauantai 2. elokuuta 2014

Supersankari-tvsarjat

Yleisiltä kanaviltakin näkyvä Arrow ja vuosia sitten näkynyt Heroes lienevät suomessa tunnetuimmat supersankareita käsittelevät tv-sarjat. Näiden lisäksi on kuitenkin näkynyt muutamia muita, jotka ovat saattaneet mennä ohitse.

Tuorein tulokas lienee Agents of S.H.I.E.L.D, joka käsittelee Marvel-supersankarimaailmaan sijoittuvan agenttijärjestön rivijäseniä. En ole vielä nähnyt, joten en voi sanoa sarjan tasosta mitään.

The Cape  oli lyhytikäinen tv-sarja vuodelta 2011. Sarja käsitteli klassista supersankariteemaa: lavastettua poliisia, joka ryhtyy supersankariksi puhdistaakseen nimensä. Pienestä budjetista huolimatta sarja oli ihan kelvollista aivot narikkaan viihdettä. Sarja ei kuitenkaan löytänyt yleisöään ja sarja lopetettiin yhden kymmenjaksoisen kauden jälkeen.

Yhteen kauteen jäi myös Marvelin Blade, joka sai oman tv-sarjansa 2011. Wesley Snipen tähdittämien elokuvien jalanjälkiä Blade ei kuitenkaan pystynyt lunastamaan ja katosi yhtä nopeasti kuin oli tullutkin.

Alphas puolestaan selvisi kaksi kautta. Sarja keskittyi kuvaamaan agenttijärjestöä, joka jäljitti yliluonnollisia voimia omaavia ihmisiä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti