perjantai 8. elokuuta 2014

Tv-Sarja: Burn Notice (Kausi 1)

Kakkoskauden boksin kuva otettu sarjan facebook-sivulta:
https://www.facebook.com/burnnotice
Näin kesällä minulla on ollut aikaa tyhjentää katsomislistaani yllättävän paljon. Yksi sarja mikä on roikkunut minulla jo tovin on Burn Notice. MTV3:lla aikanaan pyörinyt sarja on jenkkilän puolella jo päättynyt päätökseen 7 kauden ja yhden tv-elokuvan jälkeen.

Burn Notice käsittelee työstään poispotkitun agentin (Jeffrey Donovan) edesottamuksia Miamissa. Hän koittaa kovasti päästä takaisin entiseen elämäänsä kiinni, mutta päätyykin auttamaan ympäröiviä ihmisiä.

Valehtelisin, jos väittäisin sarjan olevan kovin syvällistä katsottavaa. Nopeasti mietittynä sarja muistuttaa minua kovasti 80-luvun suosikistani Macgyveristä. Sarjassa paljon kevyttä toimintaa ja teknisiä kikkoja, joita selitetään kyllästymiseen asti.

Pääosien mies ja naisnäyttelijät eivät kamalasti edukseen nouse, mutta tärkein sivurooli Bruce Campbellin esittämänä nostaa sarjan tasoa heti huimasti. Satunnaisissa sarjan sivurooleissa kiertää paljon tuttuja tv-kasvoja, mutta hömppä käsikirjoitus ei osaa ottaa niistä tarpeeksi irti.

Sarja IMDB:ssä


Arvosana: 2/5
Kevyttä kesäkatsottavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti