lauantai 30. elokuuta 2014

Pikakelausarvosteluja: KomediaaWe're the Millers (2013)                                      3/5
Minä en kamalan usein innostu tyhjänpäiväisistä komedioista. Kuitenkin Jennifer Anistonin tähdittämä We're the Millers onnistuu olemaan hauska. Satunnaisten tollojen ryhtyminen huumeiden salakuljettajiksi on hedelmällinen maaperä vitseille.

The 40 Year-Old Virgin (2005)                             2+/5
Steve Carell on Andy, mukava ja syrjäytynyt 40v mies, jolla on massiivinen lelufiguurikokoelma. Samalla hän on myös neitsyt ja se on asia, jonka hänen työkaverinsa päättävät muuttaa. Ylitse heittävä romanttinen komedia onnistuu aiheuttamaan muutaman tirskahduksen.   


The Family (2013)                                        1+/5
Robert De Niro on entinen mafiajäsen, joka on ryhtynyt poliisin todistajaksi. Hän onkin poliisin suojeluksessa ja sijoitettuna peitehenkilöllisyyksien kanssa ranskan maaseudulla. Minulle elokuva oli aikamoinen pettymys. Jos sinulla on heittää elokuvaan loistavia näyttelijöitä kuten Robert De Niro ja Tommy Lee Jones, pitäisi käsikirjoituksen olla sellainen, joka ottaisi näistä jotain irti. Niin kovin väsynyt elokuva.


The Change-up (2011)                                    2-/5 
Ryan Reynolds ja Jason Bateman esittävät kahta tyystin erilaista elämää viettävää miestä. Toinen superkiireinen perheenisä, toinen huoleton poikamies. Yllättäen nämä vaihtavat kehoja ja joutuvat kokemaan toistensa elämää muutaman viikon ajan.  Ei ihan niin huono kuin kuvauksen perusteella voisi kuvitella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti