maanantai 18. elokuuta 2014

Mitä kertoa, kun ei ole oikein mitään sanottavaa.

Viikko on jälleen vierähtänyt. Ajan nopea liikkuminen on johtanut hieman blogin laiminlyömiseen. Täytynee koittaa korjata asiaa. Pääasiassa mieleni on ollut varsin hyvä. Edes aika pahasti häiritsevät vastoinkäymiset (allergia, migreeni ja konehuolet) eivät ole saaneet lannistettua minua.

Rytmini on vaihteeksi kunnossa, joskin pari kirjoitusideaa polttelee mielessä siihen malliin, että melkein kuulen niiden sanovan "tuhoamme vuorokausirytmisi, kirjoita meidät." En osaa oikein kuvitella millainen ääni kirjoitusideoilla kyllä olisi.

Olen yrittänyt vaihteeksi olla sosiaalinen. Lautapeli-iltamia suunnitellaan ja vanhoja tuttuja on tullut moikattua. Tavallaan harmittaa, että ajat jolloin pystyimme kaveriporukassa vain päättämään että "pelataan tänään" ovat kauan sitten menneet. Kaikkea tarvitsee kyllästymiseen asti suunnitella ja organisoida.

Olen pelannut viikolla suhteellisen paljon tietokonepelejä. Vakituisen Guild Warsin rinnalle aloitin Co-op roolipelin nimeltä Divinity Orginal Sin. Pienen pelitalon tuotos muistuttaa vahvasti vanhan ajan tietotkoneroolipeliä Baldurs Gatea. 

Tämän lisäksi haksahdin Settlers online selainpeliin. Lapsuudessani Settlers ja varsinkin Settlers 2 iski harvinaisen kovaa. Pikku ukkojen muodostaman yhteiskunnan ja tavaroiden kuljetusketjujen managerointi oli minusta sangen riemastuttavaa puuhaa. Valitettavasti online versio ei oikein tuo samanlaisten ketjujen muodostumista, mikä minusta oli pelin selkeästi hauskin puoli.

Tämän kirjoitushetkellä ulkona ukkostaa ja sataa lähes kaatamalla. Sangen tunnelmallinen hetki kirjoittaa.


Viikon viihteet:

Pelit
Divinity Orginal Sin
Guild Wars 2
Settlers Online

Tv-sarjat
Burn notice

Sarjakuvat


Peanuts

Anime
Avenger

Kirjat
Marko Hautala - Kuokkamummo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti