keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Lautapeli: Zombies!!! 7 Send in the clowns


(joissain kaupoissa myynnissä nimellä: Zombies!!! 7: Carnival of the Damned!)

Harva asia on pelottavampaa kuin zombiemaailmanloppu. Yksi tällainen asia voisi olla pellet. Mikäli nämä kaksi asiaa yhdistettään seurauksena on zombiepellet. Näin Twilight inc. ajatteli luodessaan zombies!!!-pelisarjan seitsemännen lisäosan. Niin.

Pelipaketin sisältö on varsin samankaltainen kuin aikaisempienkin lisäosioiden.
-tukku zombie figuureja, tällä kertaa tukevia pellezombeja.(25kpl)
-15 karttalaattoja jotka sisältävät huvipuistoa
-32 zombiekorttia.

Minulla on vähän negatiiviset tuntemukset tästä lisäosasta. Rehellisyyden nimissä ostin sen alun perinkin enemmän figuurien takia zombie-teemaista roolipelilautapeliäni varten. Figuurit ovat "ihan kivoja". Olisin toivonut niiden olevan vähän yleisemmin käytettäviä, sillä ilmapalloja pitäviä lihavia pellejä ei yksinkertaisesti voi sijoittaa niin kamalasti minnekään.

Perhepotretissa esillä eri lisäosien zombeja.
Samaan aikaan karttaruudut ovat hieman kökköisiä. Tämä osittain on seurausta siitä, että peli puolittain yrittää olla kaukaa kuvattu kuten useimmat muut sarjan osat. Osaltaan peli sijoittaa kuvauksen lähelle: monet karttaruuduista sijoittuvat yhteen hupitaloon jonka pohja liikkuu. Sirkusalueessa ei sinällään ole vikaa, mutta monet taloista ovat vain taloja, joiden päälle on laitettu pellenpää.  
Sirkusalueella juoksee jos jonkimoista kummajaista.

Tätä lisäosaa kuuleman mukaan jotkut pelaavat itsenäisenä & yksinpelinä. Kuulostaa jännältä idealta, mutta rehellisyyden nimissä en pidä Zombies!!! pelijärjestelmää niin hyvänä että sitä jaksaisi ilman muita ihmisiä.   


Lisää pelistä:

JoystickzWePlay-pelin läpipeluu youtube palvelussa: 
We Play... Zombies!!! 7 - Send in the Clowns (Part 1)

Lisäosa Boardgamegeek-sivustolla:
Zombies!!! 7: Send in the Clowns (2008)

Pelinkehittäjän kotisivu: Twilight Creations, Inc. 


Arvosana 1/5
Lisäosa pelille, jonka suurin potentiaali on modattavuudessa. Sirkus ei suoraan sovi kovin moneen skenarioon ja pelletkin ovat mitä ovat. Toisin sanoen lisää samaa uudessa paketissa. Peli tuo lisää komponentteja, mutta itsessään ei ole mitenkään erityinen peli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti