maanantai 14. heinäkuuta 2014

Teksti etenee, mutta blogi hieman unohtunut

Minulta jäi muutama suunnittelemani postaus viimeviikolta tekemättä. Se on osaltaan seurausta blogissani olevasta murroksesta: kuinka ehtiä kirjoittamaan kaikesta haluamasta? Ja kirjoittaminen on vielä yksi osa-alue. Enemmän aikaa vievää on katsoa/pelata/lukea sisältöä, josta suunnittelee kirjoittavansa. Olisi kivaa, mutta...

Kirjoituskilpailuihin minulta on lähdössä jälleen yrittelijöitä. Vähän on ristiriitaiset tunteet moisista. Toisaalta on mukava saada ulkopuolista aihetta, toisaalta puolestaan en tahtoisi uppottaa suurta määrää aikaa teksteihin, jotka eivät vie minua varsinaisesti eteenpäin.

Elämä ei myöskään ole pelkästään ruusuilla tanssimista. Kone pitäisi jossain vaiheessa uudistaa ja rahahuolet ovat alati läsnä. Rytmini heittelehtii osittain stressin takia, osaltaan kirjoitusinnostuksen (joka tietysti iskee juuri yömyöhällä).

Viikon viihteet koostuivat lähinnä samoista mitä aikaisemminkin. Tällä viikolla yritän saada luettua yhden Shakespearen vähemmän tunnetun työn ja mahdollisesti uuden noiturin, mikäli moinen postiluukkuuni tupsahtaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti