perjantai 11. huhtikuuta 2014

Pikakelausarvostelut 8: Jälleen kerran kauhua.Pikakelausleffa-arvostelut ovat lyhyitä yhteenvetoja elokuvista, sen enempää niitä perustelematta. Linkit vievät elokuvien IMDB-sivuille.

Ruins (2008)      1-
Joukko turisteja matkaa Meksikoon lomalle. Siellä vierailevat raunioilla, joissa asuu muinainen paha. Monessa mielessä kovin köyhä elokuva: juoni on mitäänsanomaton, näyttelijät kehnoja ja lavastus/efektitkin aika huonoja.

1408 (2007)         3-
Stephen Kingiä, jota tähdittää John Cusack. Hotellien paranormaaleista ominaisuuksista kirjoittava kirjailija törmää huoneeseen, jossa oikeasti on outouksia. Yksinkertainen idea, josta otetaan kaikki mahdollinen irti. Omissa kirjoissani niitä parempia King-tulkintoja.

Carrie (2013)       2-
Remake Kingin klassikosta, tällä kertaa Chloë Moretzin ja Julianne Mooren näyttelemänä. En ole koskaan ollut oikein uusien versioiden ystävä. Elokuvia on vaikea olla vertaamatta alkuperäiseen ja vertailu on epäreilu, koska alkuperäisen puolella on nostalgiaa ja muistoja. Tälläkin elokuva kalpenee muistoille.

Dream House (2011)      3+
Daniel Craig on muuttanut perheineen uuteen lähiöön. Kaikki ei kuitenkaan tunnu olevan hyvin ja pian paljastuukin, että talon entiset omistajat murhattiin. Se on kuitenkin vain ongelman alku, koska murhaaja vaikuttaa palanneen. Elokuva on enemmänkin jännitystä kuin kauhua. Pidin kuitenkin suhteellisesti.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti