perjantai 4. huhtikuuta 2014

Breaking bad - Season 1 (2008)Elän monien sarjojen kohdalla niin kaukana historiassa, että katselulistalta löytyy mm. Star Trekkiä 90-luvulta, niin on turha odottaa pelkästään tuoreita ohjelma-arvosteluja. Minä kytkeydyin vihdoin katsomaan Breaking badia. 

Sarjassa keuhkosyöpään sairastuva kemianopettaja päättää alkaa valmistamaan huumeita entisen oppilaansa kanssa. Siirtymä opettajasta huumekauppiaaksi ei kuitenkaan ole tuskaton, päinvastoin.
ensimmäinen kausi koostuu seitsemästä jaksosta. Lennokkaasta lähtökohdasta huolimatta sarja ottaa itsensä varsin vakavasti ja tuo esiin vahvaa draamaa niin syövän kanssa taistelevan opettajan kuin myös elämänsä reputtaneen entisen opiskelijan näkökulmasta.

Niin kummalliselta kuin se kuulostaakin, sarja tuo minulle vahvasti mieleen yhden suosikkisarjani the Wiren. tämä johtuu varmaankin siitä, että kumpikin tuo hyvin vahvaa draamaa tarinoidensa rivienväleissä. Näyttelijäsuoritukset ajavat asiansa varsinkin päähenkilö Walton (Bryan Cranston) hyvin rakennettu hahmo ja hyvin esitetty.Arvosana 3+/5
Kokeilun arvoinen sarja sellaisille, joita kiehtoo vahva draama ja hyvä kerronta.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti