maanantai 12. tammikuuta 2015

Oma koti kullan kallis

Olen vihdoin kotona jälleen ja on aika jatkaa kirjoittelua. Matkan aikana tuli mietittyä ja kirjoitettua paljon ja niistä mietteistä on luvassa pari erillistä tekstiä tavoitteista niin kirjoittamisen kuin muunkin elämän suhteen. Lisäksi täytyisi hieman käydä lävitse viime vuoden lukusatoa.

Erityiskiitos niille, jotka satukirjojani ostivat joululahjoiksi. Se piristää kovasti ja pitkällä tähtäimellä mahdollistaa uusien julkaisujen tekemisen. Ehkä tänä vuonna on luvassa kolmas satujulkaisu. Vielä on aikaista sanoa, kun valtaosa on kiinni kuvittajasta (ja siitä lähdemmekö ensin tarjoamaan satukirjaa jonkun isomman kustantamon julkaistavaksi)

Kirjoittamisessa yritän haastaa itseäni vakituiseen ennalta määrättyyn kirjoitusrytmiin. Se olisi minulle aikamoinen muutos sillä nyt pidän itseäni hyvin riippuvaisena innostuksesta. Käytän kirjoittamiseen todella paljon aikaa, mutta aihepiiri heittelehtii aina milloisenkin innostukseni mukaan. Yhdessä aiheessa pysyminen olisi tärkeää, koska keskeneräiset projektit yleensä jäävätkin keskeneräisiksi.

Mitään suurta elämäntaparemonttia en suunnittele. Elämässäni tuntuu olevan perusta nyt kunnossa. Aion yrittää kyllä jatkaa ja koventaa kuntoiluani. Myös tarkempi huomio ruokavalioon olisi paikallaan. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti