perjantai 30. tammikuuta 2015

Kirjat, sarjakuvat ja muut viihteet

Luetuimmaksi kirjasarjaksi tuli Wolfgang Bauerin nimiin kirjaamani roolipelien suunnittelusarja ja Robert Lynn Asprinin fantasiakomediasarja MythAdventures.

Lukemiseni on viime vuosina vähentynyt. Toissa vuonna lukemiseni romahti melkeinpä puoleen. Sadan kirjan sijasta käsieni kautta kulki vain viitisen kymmentä. Edellinen vuosi oli varsin samankaltainen.

Kun muutosta miettii, niin kyseessä on loppujen lopuksi aika olennainen elämänmuutos. Yksi lukuaikaa vienyt on innostukseni sarjakuviin. Niitä lukulistalla onkin kahdeksan sadan verran, mikä lienee kelvollinen lukema. Tämä arvio on vain suuntaa antava, sillä en ole jaksanut erotella albumeita lehdistä. Kahdenkymmenen lehden sisältämä kokoelma ja yksittäinen lehti merkkaantuu listaan yhtenä lehtenä. Strippisarjakuvista puolestaan yhtenä lasketaan monesti yhden vuoden sarjakuvastripit. Sarjakuvista kolme pisintä lukemaani sarjaa olivat Walking Dead, Star Wars: Legacy ja DMZ. Sarjakuvien kannalta oli vuosi kyllä kovin rikas. Mukaan mahtui paljon lyhyitä sarjoja ja jonkin verran täytteeksi otettuja supersankarisarjakuvia.
Toinen elämäntapamuutos on youtubevideoiden katsominen. Olen huomannut eri pelivideoiden ja ohjelmien täyttävän todella mielekkäästi lyhyiden taukojen täyttämiseksi. Esports on jäänyt hieman vähemmälle starcraft 2-pelien buumin hiivuttua, mutta League of Legendsiä tulee seurattua.

Elokuvia kirjasin ylös katsoneeni 45 kappaletta. Nämä eivät kuitenkaan ole lähellekään kaikki, sillä aloin kirjata elokuvia vasta puolessa välissä vuotta ylös, kun huomasin että en oikein muista elokuvista olenko nähnyt ne aikaisemmin vai en.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti