torstai 20. marraskuuta 2014

Top 5 hankinnassa olevat lautapelit

Joulu lähestyy ja samalla on tullut pohdittua pelikokoelman kasvattamista.


1. Dead of Winter: A Crossroads Game (2014)

Dead of  Winteriä on hehkutettu lähestulkoon jokaisessa paikassa. Itse olisin varmaan pelin ostanut sen heti ilmestyessä, mutta sitä on tullut hyvin kurjasti maahan. Fantasiapelien pieni lasti taisi mennä yhden illan aikana ja muut pelikaupat eivät peliä taida olla ottaneetkaan kuin tilaustuotteena.


2. Timeline

Timeline on yksinkertainen korttipeli, josta toivon peliä joulupäivien perhepeliksi, tai pikemminkin perhepelien välipeliksi. Pelissä rakennetaan aikajanaa sijoittamalla tapahtumia ja keksintöjä oikeaan järjestykseen. 


3. Carnival Zombie

Carnival Zombie on kehuttu kevyt co-op, jonka arvelisin uppoavan peliporukkaani hyvin. (siis siihennähden että pelaamme paljon huonommassakin maineessa olevia pelejä pitäen niistä.) 

 
4. Last Night on Earth: Blood in the Forest (2013)

Yritän yleisesti pitää keräilijänhimoni kurissa. Lähinnä siksi, etten usko että kaiken haluaminen tekisi minua yhtään sen onnellisemmaksi. Silti Last Night on Earth pelisarjassa on itselleni vetovoimaisia elementtejä sen verran paljon, että houkutus on kova. 


5. Android: Netrunner (2012)

Cyberpunk on kuluvan vuoden aikana ollut kovin pinnalla elämässäni. Aihepiiriä kenties parhaiten sivuava korttipeli houkuttaa. Kaksinpelinä vastustajakin järjestyisi huomattavasti tavanomaista helpommin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti