tiistai 18. helmikuuta 2014

Pikakelausleffa-arvostelut 5: Lisää B-luokan zombiepätkiä

Pikakelausleffa-arvostelut ovat lyhyitä yhteenvetoja elokuvista, sen enempää niitä perustelematta.

Zombie Night           0+

Elokuva, joka koostuu ihmisten menosta eri rakennuksiin ja zombeista, jotka seuraavat näitä. Karmeat näyttelijät, olematon juoni ja tyydyttävät lavasteet/maskit.

Battle of the Damned      1+

Dolph Lundgren on extrakova äijä, joka lähetetään zombieiden vallassa olevaan kaupunkiin pelastamaan merkkihenkilön tytärtä. Dolph osoittaa sen, että ö-luokan leffa muuttuu heti asteen paremmaksi, kun joukossa on yksi uskottavahko näyttelijä. Plussaa tulee myös ihan hienoista lavasteista. Ei siis mikään erityinen elokuva, mutta pisteensä ansainnut pätkä.

Open Grave               2

Mies herää joukkohaudasta vailla mitään muistikuvaa siitä missä on, mitä on tapahtunut ja kuka on. Pian löytyy muita henkilöitä, jotka ovat samassa tilanteessa. Pikkuhiljaa alkaa asiat paljastua. Ok näyttelijät, ihan toimiva juoni ja passelit lavastukset.

Flight of the Dead   0+

Zombievirusta kuljettava matkustajakone joutuu ongelmiin, jonka tuloksena elokuva on kuin Snakes on the Plane, muttei hauska eikä omaperäinen. Muutama ennestään nähty televisionäyttelijä kadottaa vähätkin lahjat kehnoon käsikirjoitukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti