maanantai 17. helmikuuta 2014

Helmikuun lautapeli - Zombies!!!Zombies!!! on lautapeli, joka yhdistää paloista koostuvan kaupungin, b-luokan zombie-elokuva teeman ja toisten kampittamisen. Pelissä maksimissaan kuusi pelaajaa herää kaupunginaukiolta kaupungista, jossa on zombie-infektio valloillaan. Pelaajien pitää päästä ensimmäisenä helikopterille ja sitä kautta pois kaupungista. 

Peli pitää sisällään 30 kartanpalaa, sata zombiehahmoa, pakallinen varuste/tapahtuma-kortteja, sekä tukku elämä ja luotilaattoja. Kartanpalat pitävät sisällään eri rakennuksia ja tienristeyksiä. Korteissa on mainio graafinen ilme, joka on kuin suoraan b-luokan zombie-elokuvista.

Itse peli on kovin kömpelö. Nopan viskomista on paljon, peli on hidastempoinen ja peli on monesti tuskallista odottelua että helikopterilaatta kääntyy esiin.

Maininnan arvoisen pelistä tekee aivan toiset asiat. Peli nimittäin on oivallinen niille, joita kiinnostaa oman pelisääntöjen muokkaaminen. Tämä siis, mikäli aihepiiri kiinnostaa. Yhteispelimoodi on omasta mielestäni huomattavasti parempi pelimuoto. 

Peliin on myös tarjolla useita lisäosia. (Tätä kirjoitettaessa yli kymmenen) Ne tuovat peliin lisää ympäristöjä, sääntöjä ja zombeja. Lisäksi pelillä on kaksi sisarpeliä: Humans!!! ja Martians!!!, jotka molemmat ovat muokattavissa alkuperäisen pelin kanssa yhteen.
Arvosana 2+/5

Heikohkoista säännöistä huolimatta peli on arvokas niille, jotka haluavat muokata peliä omannäköisekseen.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti