sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Pikakelausleffa-arvostelut 4: Edellisen vuoden sarjakuvaelokuvia

Pikakelausleffa-arvostelut ovat lyhyitä yhteenvetoja elokuvista, sen enempää niitä perustelematta.

Kick ass 2               2
Kick ass sarjakuvasarja muistuttaa minua lähestulkoon vain yhdessä asiassa elokuvasarjaa: siinä missä kick-ass 1-sarjakuva oli hyvä, ja 2 heikko, on sama myös elokuvissa. Kick ass 2 on nimittäin heikompi kuin ensimmäinen kaikilla osa-alueilla. Vitsit on nähty ja ne ovat myös väkinäisiä eikä edes juoni ei yllätä missään vaiheessa. Paljon olisi ollut tilaa revitellä, mutta potentiaalia ei käytetä.

Man of Steel          2
Teräsmies, tuo kaikkien viittasankarien isoisä on jälleen valkokankaalla. Tällä kertaa kyseessä on hieman taiteellisesti lähestyvä pätkä. Teräsmiehen tulkinnat ovat vaihdelleet paljon aina sarjakuvien kuin elävän kuvankin kautta. Tulkinta on parempi kuin edellinen, mutta kalpenee vanhojen elokuvien eeppisyydessä. 

Wolverine            2+
Japaniin sijoittuva Wolverine on aivan toista maata kuin surkea edellinen osansa. Elokuva on toimiva yksinkertainen toimintapätkä. Hugh Jackman on hyvä Wolverine ja länsimaisesti ylikarrikoitu Japani ihan toimiva ympäristö.

Red 2                  3-
Agenttivanhukset ovat jälleen irti. Bruce Willis ja John Malkovich ovat lavastettuja ja etsintäkuulutettuja. Vitsit lentävät, parisuhteet ovat koetuksella ja sivussa maailmakin pelastettavana. Hyvä toimintaelokuva, joka ei ota itseään vakavasti. Ensimmäinen osa tuntui silti paremmalta, mutta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti