lauantai 11. tammikuuta 2014

Uusi vuosi, uudet kujeet

Nyt on loma takanapäin ja aika palata kirjoittamisen ääreen. Siinä samalla jatkuu tämän blogin rustaaminen. Olen miettinyt hieman kokeilla uudistaa blogin sisältöä tiukemmin järjestelmälliseksi, jotta saisin tavallaan säännöllisyyttä päivittämiseen. Aiheita kun itsellä riittää, intoa kirjoittaa vain joutuu välistä etsimään kissojen ja koirien kanssa.

Kirja-arvosteluista jatkan tiedottamista, sillä niiden tekeminen jatkuu niin Risingshadowsissa kuin Kirjavinkeissäkin. Kevätkausi on hieman hiljaisempaa aikaa kirjajulkaisuiden kannalta ja se näkyy hieman rauhallisempana arvostelutahtina. Sinällään hyvä, koska joulunalun 10 kirjaa/viikko tuntui turhankin hektiseltä.

Kirjoitusharjoituksista pidän hieman taukoa, sillä koko kirjoitusryhmämme tuntuu olevan niin kovin kiireisiä, ettei kukaan ehdi (edes sitä 15minuuttia) uppoutua kirjoittamiseen. Tätä täytynee miettiä uudestaan ajan kanssa.

Uudeksi sisällöksi olen miettinyt aikaisempaa tiheämmät elokuva-arvostelut, arvosteluja lukemistani sarjakuvista, mietteitä pelaamistani lautapeleistä ja tietokonepeleistä. Näiden julkaisut pitäisi hajauttaa, että joka viikko olisi jotain kirjoitettavaa ja julkaistavaa.

Pirteää alkanutta kevättä teille lukijoille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti