torstai 26. maaliskuuta 2015

Tietokonepeli: Heartstone
Heartstone on netissä pelattava korttipeli, jossa kaksi pelaajaa heittää fantasiahirviöistä koostuvan pakkansa vastakkain. Hirviöt kukistavat toisiaan ja pelaajat manipuloivat niiden voimia lisäkortein. Pelin hahmot ovat World of Warcraftista, mutta sen pelin tuntemusta ei tarvita. Pähkinäkuoressa kyseessä on yksinkertainen versio Magic the Gathering-korttipelistä.

Tämän sanominen saa varmasti pelin fanit takajaloilleen, mutta se on perusteltua. Kumpikin peli lähtee liikkeelle samoista lähtökohdista, mutta Heartstonen pelin perusluonne pyörii valtaosassa pakoista yhden ja saman taktiikan ympärillä. Tätä taktiikkaa voi kuvailla kentän hallitsemiseksi: se kumpi osapuolista saa pidettyä hirviönsä pelikentällä on hallinnassa. Tämä luo peliin myös ongelman, että se alkaa toistaa itseään. 

Minua viedään kuin pässiä narussa.
Peli on kuitenkin kokeilemisen arvoinen. Se on ilmainen ja rahoitettu pelinsisäisin korttipakkaostoin. Kaiken saa myös pelaamalla ja kilpailukykyisen(ainakin aloittelijatason) pakan pystyy rakentamaan ilman ostoja.

2/5
Kevyt Deckbuilding-peli, joka vaatii hinnaksi sielusi. 

+Ilmainen
+/-Koukuttava
-Suuri ero pitkään pelanneiden ja vasta-alkajien välillä
-Pitemmän päälle yksinkertainen
-Onnen vaikutus on suuriEi kommentteja:

Lähetä kommentti