lauantai 21. helmikuuta 2015

Anime-arvostelu: Ben-ToYksi vuoden tavoitteistani oli paluu animen maailmaan. Toki viime vuosina tullut katsottua jotain aina silloin ja tällöin, mutta varsin pieneen rooliin anime on jäänyt. Ehkä kyse on minun muuttumisesta tai sitten animen itsensä vaihtumisesta tai molemmista. Pitkään minusta tuntui että tuoreet animesarjat on suunnattu pääsääntöisesti nuoremmille katsojille. Tätä oletusta tukee myös Ben-To, jonka kaappasin lainaan kaverini animehyllystä.

Ben-To on kaksitoista jaksoa sisältävä kevyt komedia-anime. Sen päähenkilönä on opiskelijapoika, jolla ei ole varaa ostaa täysihintaisia ruoka-annoksia. Onnekseen hän löytää ruokakaupan, johon tulee poisto tuotteita. Poistotuotteista kuitenkin käydään fight club-henkisiä tappeluita.

Idea kuulostaa hauskalta. Toteutus ei vain oikein lunasta lupauksiaan. Hahmot ovat langanlaihoja ja vielä animen kliseitä. On nörttityttöä, toivotonta poikaa ja pahiskaksostyttöjä. Episodit ovat pitkälti "monster of the week"-tyyppisiä, milloin kuka haastamassa alennusruuan perään.

Sarjasta muualla:

 

Arvosana          1/5
"Meh" 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti