keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Super Mafia All Stars

Internet mahdollistaa nykypäivänä vaikka millaisia harrastuksia. Skypen (ja vastaavien video-ohjelmien) kautta peliporukat voivat pelata vaikkapa roolipelejä toisilla mantereilla olevien tutujensa kanssa.


Yksi tällainen peli on Mafia. Pelailin nuoruudessani tätä peliä ihan Suomessakin. Pitemmän päälle oli vaikeuksia saada kasaan tarvittavaa määrää pelaajia ja pelaajien epätasaisuus teki peleistä aika mitäänsanomattomia. Vakituiseen netissä pelaavilla tätä ongelmaa ei ole.

Ryuzilla: Super Mafia All Stars


Ohessa linkkin yhden tuoreen pelin lähetykseen. Streamista puuttuu äänet kunnes peli alkaa.

Pelissä siis pelaajat ovat jakautuneet kahteen joukkueeseen: mafiaan ja kaupunkilaisiin. Mafialaiset tietävät toinen toisensa ja tappavat kyläläisiä, joka yönä. Päivisin puolestaan kaupunkilaiset (ja mafialaiset, joiden henkilöllisyyttä ei tunneta) yrittävät selvittää lynkattavan siinä toivossa, että löytävät keskuudestaan mafianjäsenen.

Mikäli kaupunkilaiset saavat kaikki mafialaiset lynkattua he voittavat, mikäli mafia selviää pelin loppuun, mafia puolestaan voittaa. Molempia puolia on mahdollista terästää erillaisilla rooleilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti