keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Kuulumiset: kesä

Kevät ja kesä vilahtivat ohitse nopeudella, mitä ei uskoisi. Oli festaria ja conia, kauniita kesäpäiviä ja roolipelejä. Siksi (ja osittain myös laiskuuteni) takia on täällä ollut jälleen pitkä hiljaisuus.

Mistäpä kuulumisia alkaisi purkamaan. Roolipelit ovat alkaneet luistaa. Pelaamme suunnilleen kerran kuukaudessa Pathfinderia. Peli on pitkälti hiekkalaatikko-pohjainen seikkailualusta, jossa pelaajat pyrkivät estämään vieraan ulottuvuuden jumalien seuraajia soluttautumasta pelaajien maailmaan.

Tietokonepelipuolella olen kiinni kahdessa pelissä (Guild Wars 2 ja War Thunder). Guild warsissa olen ollut jo useamman vuoden kiinni, ja se tuskin on muuttumassa. Peliin on nimittäin tulossa syksyllä uusi lisäosa, joka tarkoittaa että uutta sisältöä olisi taas tarjolla. 

War Thunder puolestaan on tankkipeli, jossa pelaajat kontrolloivat panssarivaunuja massiivisissa taisteluissa. Peliin on mallinnettu yllättävän monipuolisesti panssarivaunujen ominaisuuksia (ei niinkään realistisesti) Yksinkertaista ja nopeatempoista kivaa.

Televisiopuolella olen katsonut paljon Black Sail-sarjaa. Se minun puolestani tuntuu täysin Game of Thronesin vertaiselta. Sääli vain, että sen viimeisiä kausia ei ole vielä Netflixissä.

Worldconissa tuli piipahdettua, vaikka en ollut oikeastaan suunnitellut moista. Tapasin siellä ensimmäistä kertaa kaksikin kaveria, jotka olen tuntenut vuosia internetin kautta. Oli ihan hauskaa, vaikka en paljonkaan ohjelmaa ehtinyt seurata. Poistuminen paikalta tapahtui valtaisan ukkosmyrskyn saattelemana, joka oli oikeasti aika jännittävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti