keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Uudet kirjat - HuhtikuuSe tunne, kun luettavien kirjojen pino alkaa muistuttamaan pinon sijaan vuorta. Huhtikuuhun lähdettäessä pöydänkulmalleni on kertynyt yllättävän paljon arvosteltavaa (ja muuten vain luettavaa). 


Näistä tulossa esittelyt joko
Kirjavinkeihin
tai
Risingshadowiin

Mai Jia Koodinmurtaja on aasialaista spefiä. Conn Igguldeni Korpin kannus jatkaa Ruusujen sodasta kertovaa historiallista sarjaa.  C.J Sansomin Amuletti on "dekkaritarina" 1500-luvun miljöössä. Praedor: Koston kukkulat on jatkoa suosittuun jaettuun suomalaiseen fantasiamaailmaan. Sherlock Holmesin seikkailut ovat klassikko, joka kaipaa uutta lukukertaa lapsuuden jälkeen.


Hän sanoi nimekseen Aleia vaikuttaa mielenkiintoiselta nuortenkirjalta. Mick Wallin jatkaa populistisia bändielämänkirjoja, tällä kertaa vuorossa Guns N' Roses. Dekkareiden kuningatar Mary Higgins Clark jatkaa julkaisemistaan Niin kuluu aika-kirjallaan ja Arthouse on julkaissut Luovan kirjoittajan työkirjan, joka esittelee kirjailijoita ja antaa kirjoitustehtäviä liittyen esittelyihin.


Kuukauden sarjakuva-annosta arvostelukirjapuolella esittelee aina mainio Pertti Jarlan Fingerpori ja yllättävän vakuuttava Foederati: Myrskyntuoja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti