sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Tulevia spefisarjoja

The Shannara Chronicles (2015– )
MTV:n tuottama fantasiasarja yrittää päästä Game of Thrones hypeen mukaan. Monta seikkaa saa minut hieman nostelemaan kulmiani tälle sarjalle. Esim. alkumateriaalin hieman kyseenalainen laatu, teiniäiti reality-sarjoista tunnettu kanava ja suhteellisen tuntematon näyttelijäkaarti.

Tuottajana toimiva Jon Favreau ei kuitenkaan ole aivan turha tekijä ja sarjan visuaalinen ilme näyttävästi on kohdallaan:
Traileri
Joten tuomitaan vasta  kun nähtynä.


Minority Report (2015)
Suosikkikirjailijani Philip K. Dickin tuotannosta on tulossa peräti kaksi tv-sarjaa. Ensimmäinen näistä on hänen töistään hyvin kauaksi johdettu Minority Report. Tom Cruisen tähdittämän leffan jälkeisiä tapahtumia seurataan.


The Man in the High Castle (2015– ) 
Toinen puolestaan on The Man in the High Castle, joka on vaihtoehtohistoria. Natsit voittivat toisen maailmansodan ja ovat jakaneet Yhdysvallat Japanilaisten kanssa. Liittolaisten välille on kuitenkin syntynyt samanlainen Kylmä sota kuin Yhdysvaltojen ja Neuvostoliiton välille syntyi. 


Fear the Walking Dead (2015– ) 
Toinen Walking Dead sarja lähtee liikkeelle jo ennen zombie-infektiota. Siinä missä ensimmäinen sarja hyppäsi suoraan valtaosan ihmisten kuoltua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti